Nacele GSR completeaza flota C.N.A.D.N.R.

Ret Utilaje SRL, dealer exclusiv în Romania al prestigiosului brand american TEREX, a finalizat contractul pentru vanzarea a cinci nacele telescopice catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (C.N.A.D.N.R.). Astfel, potrivit reprezentantilor sai, RET Utilaje a devenit lider de piata în Romania la vanzarea de nacele montate pe sasiu auto (PRB).

Nacelele telescopice E148T montate pe sasiu Nissan Cabstar au fost livrate la sfarsitul lunii octombrie, reprezentantii C.N.A.D.N.R declarandu- se multumiti atat de performantele de lucru ale echipamentelor, cat si de calitatea executiei autospecialelor contractate. În curand, nacelele portocalii GSR-culoarea tuturor vehiculelor din flota CNADNR-vor fi utilizate la întretinerea sistemului de iluminat stradal sau la alte activitati de întretinere pe drumurile nationale, dovedindu-si astfel eficienta si robustetea, în conditii de lucru din cele mai diferite.

GSR - „made in Italy”

GSR este unul dintre principalii producatori italieni de nacele pentru lucru la înaltime montate pe sasiu auto (PRB), cu brat autoridicator, disponibile în diverse configuratii si variante constructive. Gama cuprinde brate cu înaltime de lucru de la 14 la 36 metri, care pot fi montate pe orice model de vehicul comercial si industrial. Cele mai cautate si apreciate modele sunt nacelele montate pe autosasiuri cu masa maxim autorizata de pîna la 3,5 t, cu înaltimi de lucru cuprinse între 14 si 24 m.

Masinile sunt compacte si suficient de usoare pentru a putea fi montate pe majoritatea vehiculelor comerciale. Aceste nacele sunt recunoscute pentru rezistenta si rigiditatea exceptionala, fiind platforme autopropulsate cu operare simpla si intuitiva.

Manetele de comanda hidraulice robuste îi permit operatorului efectuarea de miscari cu finete si precizie, chiar si la înaltimea maxima de lucru. Comenzile individuale ale talpilor stabilizatoare permit asigurarea unui contact real cu solul si nivelarea pe suprafete inegale.

Echipamentele producatorului italian GSR se remarca printr-o serie de caracteristici tehnice definitorii:

  • control complet hidraulic sau electro-hidraulic proportional din nacela si de la baza;
  • cilindri hidraulici dotati cu supape de siguranta;
  • furtunurile hidraulice si cablurile electrice sunt amplasate în interiorul bratelor, fapt ce le asigura protectie mecanica si la intemperii;
  • sistem de calare ce permite lucrul în spatii înguste, proiectat în functie de particularitatile fiecarui model de autosasiu;
  • pompa manuala sau electrica pentru actionare de urgenta;
  • buton de urgenta amplasat atît în nacela cat si la baza;
  • interblocaj între brat si sistemul de calare;
  • buton pornit/oprit motor din nacela;
  • nacela din fibra de sticla sau cadru de otel.

Din punct de vedere exploatare/comercial nacelele GSR se remarca prin costuri de operare si întretinere mici si valoare de revanzare mare.

Constructorul italian GSR ofera mai multe tipuri constructive de nacele. T, THD – nacele cu brat telescopic Parametrii de performanta si calitate excelenti ai bratului telescopic sunt asigurati prin aplicarea unor solutii tehnice traditionale si de încredere, precum si prin utilizarea unor oteluri si profile speciale.

Articol preluat din:

http://www.uconstruct.ro/online/nacelele-gsr-completeaza-flota-companiei-nationale-de-autostrazi-si-drumuri/

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top