Atlas Copco - noua gama de compresoare

Atlas Copco a lansat Seria 8, o serie de 10 noi compresoare de aer. Toate modelele din seria 8 sunt sub limita de 750 kg si, prin urmare, nu necesita un permis special de conducere pentru tractare. Fiabilitate, eficienta si mai multe niveluri de utilizare, cuplate cu performante superioare, permit gamei sa ofere o rentabilitate maxima a investitiilor pentru parteneri.

Ideale pentru utilizarea pe santierele de constructii si in alte medii solicitante, noua Serie 8 beneficiaza de un design de pionierat, ceea ce face compresorul cu pana la 150 kg mai usor decat modelele comparabile. In timpul fazei de dezvoltare, o atentie deosebita a fost acordata imbunatatirii eficientei compresorului si cele mai recente progrese - Seria 8 inseamna reducerea seminificativa a consumului de combustibil. Noua gama consuma in medie cu 12% mai putin combustibil decat produsele comparabile.

Pachetul compact si usor inseamna ca, in ciuda incorporarii unui rezervor de combustibil full-size, a unui racitor si a unui generator, toate modelele scad sub 750 kg. Cel mai mare compresor din gama poate produce 5 m3 / min de aer si poate fi totusi remorcat de o masina normala de pasageri. Cu toate acestea, includerea unei noi si actualizate carcase HardHat® asigura ca modelele din seria 8 sunt suficient de dure pentru cele mai dificile conditii.

Echipate cu motoare fiabile Kubota, compresoarele sunt dotate cu un sistem anti ecluza de pornire garantat. Intretinerea se face simplu datorita faptului ca toate piesele sunt usor accesibile. Remarcabil, Seria 8 necesita doar timpul total de service de o ora la peste doi ani de functionare.

Seria 8 cuprinde initial de 10 modele, variind de la XAS 38, cu un debit de aer de 2m3 / min, la XAS 88, cu un debit de aer de 5m3 / min. Doua modele din gama sunt dotate cu generatoare incluse.

  • XAS-Series-8-01
  • XAS-Series-8-02
  • XAS-Series-8-07
  • XAS-Series-8-09

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top