Buldoexcavatoare MECALAC/TEREX fabricate in Anglia

Buldoexcavatorul MECALAC/TEREX reprezinta continuatorul traditiei britanice in productia utilajelor de acest gen, la baza sa fiind primul model de buldoexcavator produs in lume in anul 1953, respectiv renumitul MasseyFerguson sau MF. Din anul 2018, prin achizitionarea de catre producatorul francez MECALAC, renumitele buldoexcavatoare englezesti isi schimba numele dar nu si renumele.

Buldoexcavatoarele MECALAC/TEREX fac parte din gama de varf a acestor utilaje, remarcandu-se mai ales prin capabilitate, fiabilitate, manevrabilitate si rapiditate in operare.
Echipate cu performantele motoare Perkins, sunt cunoscute ca un adevarat cal de povara printre specialisti, putand fi dotate cu o gama completa de accesorii.

Superioritatea buldoexcavatoarelor MECALAC/ TEREX a fost demonstrata pe santierele de constructii, dar si in interiorul localitatilor. Buldoexcavatoarele MECALAC/ TEREX sunt pregatite pentru a utiliza o gama foarte larga de accesorii, asigurandu-le abilitatea de a realiza o gama larga de sarcini in multe domenii de aplicatii

mecalac terex

MAI SUS! MAI ADANC! MAI REPEDE!

» Cel mai mare convertor de cuplu 3:1
» Diametrul de virare foarte mic: 7 m
» Adancimea de excavare mare: 6,3 m
» Lungimea de excavare pe orizontala mare: 7 m
» Inaltimea de ridicare la incarcator cea mai mare: 3,6 m
» Adancimea de sapare cu cupa de incarcare: 156 mm
» Unghiul de umplere al cupei incarcator mare: 50°
» Anvelopele cele mai mari: fata 20"/spate 30" in dotare standard
» Garda la sol foarte mare: 440 mm
» Pompe hidraulice cu roti dintate: fiabilitate maxima si costuri de intretinere scazute, sau cu pompe cu pistoane axiale: precizie marita si consum de combustibil redus
» Calandru frontal integral din fonta pentru protectie la impact si echilibrare perfecta
» Cabina moderna, ergonomica, cu spatiu extrem de generos pentru operator

Utilaje mare mecanizare

Echipamente mica mecanizare

Go to top